Sarmale cu ciuperci(de post)

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 19 Noi 2010 | 7054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 300 g ciuperci champignon
  • * 1 ceapa
  • * 1 morcov
  • * 1/2 ardei rosu
  • * 1 ceasca orez
  • * 1 varza murata
  • * 3 linguri pasta de tomate
  • * cimbru
  • * delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu ciuperci(de post):

1. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei;se adauga morcovul dat pe razatoare si ardeiul tocat marunt;se calesc 5 minute impreuna.

2. Ciupercile se toaca marunt si se calesc impreuna cu celelalte legume pana se inmoaie.
3. Se adauga orezul spalat si 1 ceasca de apa si 1 lingura pasta de tomate;

4. se lasa pe foc pana scade apa.Se condimenteaza dupa gust si se lasa la racit.


5. Se desfac foile de varza,iar cotoarele se toaca marunt si se pun intr-o oala,se presara cimbru si pasta de tomate desfacuta in putina apa.

6. Pe fiecare foaie de varza se pune cate o lingura din compozitie si se infasoara sarmalele;se aseaza in oala in forma de floare,se presara cimbru si putina pasta si se pune un alt strat de sarmale pana se termina compozitia.


7. Deasupra se toaca varza,se presara cimbru si se pune putina pasta de tomate

8. se umple oala cu apa si se fierb sarmalele intre 60-90 min la foc mediu.

9. Din aceasta compozitie nu ies foarte multe sarmale,cam 15,daca doriti dublati compozitia,eu am facut 2 feluri:P

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu ciuperci(de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

DIANA B 1

05.03.2011, 12:34

Am trecut-o la favo-n asteptare ptr luni

annemarry 1

20.11.2012, 22:38

maine ma pun pe treaba niamiiii super

Krystyan Trendy 1

19.11.2013, 20:47

au un gust grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sandwich falafel